Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

MERCEDES W211 ELSŐ LÉGRUGÓ JOBB

MERCEDES W211 ELSŐ LÉGRUGÓ JOBB
MERCEDES W211 ELSŐ LÉGRUGÓ JOBB

UTÁNGYÁRTOTT TERMÉK

1 ÉV GARANCIA

Bővebben
Rendelésre
199 000 Ft
Részletek

A fent látható Arnott márkájú komplett első légrugó tökéletes választás a W211-es Mercedes modellhez. Ez a kiváló minőségű utángyártott alkatrész optimális műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, hogy javítsa a jármű felfüggesztését.

A komplett légrugó kiváló stabilitást és kényelmet biztosít az autó vezetése során. Az Arnott márkára jellemző megbízhatóság és tartósság garantálja az alkatrész hosszú élettartamát. A termék az eredeti ContiTech gumialkatrészeket tartalmazza ezzel is növelve a megbízhatóságot és a minőséget.

A komplett első légrugó könnyen telepíthető és kompatibilis az eredeti felfüggesztés rendszerével. Az alkatrész a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, és hosszú távon megbízható teljesítményt nyújt. 

Válassza az Arnott márkájú komplett első légrugót a Mercedes W211 modellhez, hogy optimalizálja az autó felfüggesztését és növelje a vezetési élményt. Élvezze a megbízható minőséget és a kiváló műszaki tulajdonságokat, amelyek hozzájárulnak a sima és kényelmes vezetési élményhez.

 

További segítségért hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!LÉGRUGÓ KOMPLETT (CSERÉS) (U.S.A)

W211 JOBB ELSŐ 4MATIC

GYÁRI SZÁM:
2113209613

Adatok
Tömeg
9 kg/db