Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

MERCEDES W211 LÉGRUGÓ KIVÁLTÓ SZETT

MERCEDES W211 LÉGRUGÓ  KIVÁLTÓ SZETT
MERCEDES W211 LÉGRUGÓ KIVÁLTÓ SZETT

LÉGRUGÓ KIVÁLTÓ SZETT HÁTSÓ 

W211

Bővebben
Rendelésre
275 900 Ft
Részletek

A Mercedes W211 légrugó kiváltó szettje ideális megoldást nyújthat a felfüggesztés problémáira. Ez a készlet lehetővé teszi a meglévő légrugók cseréjét egy megbízható és tartós alternatívával. A kiváltó szettet speciálisan a Mercedes W211 modellhez tervezték.

A kiváltó szett könnyű beszerelést biztosít, és kompatibilis az eredeti felfüggesztés rendszerével. Az alkatrészek magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A szett tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és kiegészítőt a sikeres telepítéshez.

Ha megbízható és minőségi megoldást keres a Mercedes W211 légrugóinak cseréjére, a kiváltó szett tökéletes választás lehet. Az autó felfüggesztése visszanyeri optimális működését, javítva a vezetési stabilitást és a kényelmet. 

Válassza a Mercedes W211 légrugó kiváltó szettjét, hogy hatékonyan megoldja az autó felfüggesztésével kapcsolatos problémákat. Élvezze a magas minőséget és a megbízható működést, amelyek hozzájárulnak a sima és kényelmes vezetési élményhez.

További segítségért hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Adatok
Tömeg
12 kg/db