Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

BENTLEY

Bentley – a főúri kényelem

Légrugót a legtöbb luxusautó-gyártó, így a Bentley is használ a Continental GT, a Flying Spur és a Bentayga típusoknál.

A Bentley több, mint száz éve a luxus és a nagy teljesítmény szinonimája, és ez ma sincs másként, bár természetesen történt azóta "némi" változás is. A korai Bentley-k még versenyeket nyertek Le Mans-ban, méghozzá 5 alkalommal is, de később a gyártó inkább a stílus és az elegancia felé fordult, a versenyzést pedig csak mintegy mellékesen művelték. Napjainkban a Bentley Valkyrie látszik ütőképesnek ebben a szegmensben, és bár utcai sportkocsiként tálalták a nagyközönségnek, nem titok, hogy a Bentley tovább versenyez különféle kategóriákban, és ehhez a Valkyrie is nagyban hozzájárul majd.

A mai Bentley-k már nem csak sebességet, de főúri kényelmet is kínálnak tulajdonosaiknak, ami számos apró részletnek köszönhető: a hatalmas, sima járású motoroknak, a csodás beltérnek, és persze nem utolsó sorban a futóműnek, azon belül pedig a Bentley légrugóinak is.

légrugó lehetővé teszi a simább haladást, de akár a versenypályára való feszességet is beállíthatjuk a segítségével, hisz akár menet közben is változtatható a futómű karakterisztikája. Számos előnnyel rendelkezik, így például a légrugó segítségével szabályozható, illetve vezérelhető a karosszéria magassága, valamint kiküszöbölhető, hogy éles kanyarokban az autó kifelé billenjen a centrifugális erő hatására, ám persze az előnyök mellett hátrányai is vannak: sokkal bonyolultabb rendszer, mint a hagyományos rugó, így pedig a meghibásodás esélye is magasabb.

Ez sajnos a Bentley légrugóira is igaz, hiába a legfelsőbb kategória, ám könnyen felismerhető a probléma - romlik az utazási komfort és az úttartás -, és persze könnyedén javítható is.

Ha Ön is egy Bentley tulajdonosa, és szüksége lenne az autó légrugóinak cseréjére, válasszon új alkatrészeket kínálatunkból! Amennyiben pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; munkatársaink szívesen segítenek!