Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

CITROEN

Citroen légrugók több Citroen típushoz is!

Citroen légrugókCitroen légrugókat kínálunk Citroen tulajdonosok számára! Vásárolja meg az autójába illő alkatrészt online, és szereltesse be velünk az új légrugót!

A légrugók beszerzéséhez nem kell szaküzletet keresnie és alkatrész boltokat járnia, mert a vásárlást egyszerűen el tudja intézni a mi webshopunkban is. Utángyártott, költséghatékony alkatrészeket forgalmazunk, melyek magas minőségben vásárolhatóak meg, ráadásul garanciát is adunk rájuk.

Ha kifejezetten Citroen légrugót keres, nálunk abból is talál, méghozzá nagy választékot. A Jumper, Jumpy és a C4 Picasso Citroen modellekhez is rendelkezünk azonnal beszereltethető alkatrészekkel. Egy új Citroen légrugóval az autó karosszériája ismét stabilitást kap és a járművet újra élmény lesz vezetni!

Az általunk forgalmazott légrugókat raktárról, illetve rendelésre is meg tudja vásárolni, de minden esetben rövid szállítási idővel tud számolni. A Citroen légrugók vásárlását és a beszereltetését egy helyen el tudja intézni, ha minket választ. Lépjen velünk kapcsolatba és érdeklődjön termékeinkről, szolgáltatásainkról!