Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

FIAT

FIAT légrugó

FIAT légrugóra lenne szüksége?

fiat légrugóA FIAT légrugó nem elírás; valóban készülnek az olasz gyártónál légrugós típusok, bár nem a luxuskategóriában, hanem annak ellentétében!

A légrugót, illetve a légrugózás nyújtotta komfortot mindenki a luxussal párosítja, holott nem csak a legfelső kategória privilégiuma, sőt, a teherszállításban is komoly szerepet játszik. Az autó biztonságos haladásához elengedhetetlen a kiegyensúlyozottság, az egyenlőtlenül elosztott teher azonban ezt könnyedén felboríthatja. A légrugó azonban segít kiegyensúlyozni a járművet, azaz meglehetősen nagy igénybevételnek van kitéve, méghozzá folyamatosan, tehát a meghibásodása is előfordul. A FIAT légrugókat két típusba is szerel: a Ducato és a Scudo is ilyen felfüggesztést kapott, épp ezért nálunk is megtalálható mindkét típushoz a megfelelő pótalkatrész.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a FIAT légrugók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát - melyben mindkét típus légrugóit megtalálhatja - válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!