Szerviz szolgáltatás

Szervizünk, költséghatékony megoldást kinál a légrugó rendszerek szakszerű javítására.

Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

Ingyenes házhozszállítás!

Házhozszállítás

  Ingyenes házhozszállítás!  

VOLVO

A lyukas Volvo légrugó mielőbbi cserére szorul!

volvo légrugóHa arra gyanakszik, hogy a légrugó lyukas, ne vezessen tovább a problémás alkatrésszel, inkább rendeljen új Volvo légrugót webáruházunkból!

A légrugó az autó felfüggesztésének lényeges eleme, ez az alkatrész befolyásolja azt, hogy a sofőr vezetés közben hogyan tudja kezelni a járművet és milyen érzés vezetni az autót. Egy lyukas légrugó kellemetlen perceket tud szerezni az autóban ülőknek, különösen akkor, ha egyenetlen útszakaszokon kell haladni, ilyenkor ugyanis a nyomásveszteség miatt az autó hasmagassága alacsonyabban van. A lyukas légrugó nem ad stabilitást a felfüggesztésnek, továbbá a kompresszor túlterheltségéhez vezet, ami további anyagi kárt okozhat, ezért a problémás alkatrészt mielőbb újra kell cserélni.

Ha Ön Volvo tulajdonos, megtalálja kínálatunkban az autójához szükséges alkatrészt! Minden népszerű modellhez tudunk ajánlani Volvo légrugót, és a rendszer javítását, illetve az alkatrészek beépítését rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Nézzen körül webáruházunkban, és ha bizonytalan a választásban vagy kérdése lenne valamelyik típusról, bátran kérje tájékoztatásunkat!