Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BMW

Komfort és biztonság:
minőségi BMW gyári és utángyártott légrugók
A járművek mozgás közben óhatatlanul kilengenek, hat rájuk a gravitáció, a mozgás keltette lendület. A kilengés következménye egyrészt hat az utasokra, másrészt hatással van az irányíthatóságra. A lengéscsillapító gondoskodik róla, hogy az autó menet közben ne rugózzon kellemetlenül, tehát komfortosabb utazást biztosít, valamint megakadályozza azt is, hogy az autó kormányzása lehetetlenné váljon.
A légrugós futómű egyik kulcsfontosságú alkatrésze a légrugó, ami szintén részt vesz a lengéscsillapításban. Az autó így képes megtartani a kívánt irányt, jobban tapad az aszfalthoz az abroncsokkal, és a kanyarokat is stabilabban képes bevenni.
BMW gyári, vagy utángyártott légrugókat keres gépkocsijához? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és válogasson minőségi termékeinkből! BMW légrugó alkatrészt mindig megbízható helyről vásároljon, így nem éri majd kellemetlen meglepetés, és autója hosszú élettartamáról is gondoskodhat!
Webáruházunk kiemelkedő színvonalú termékeit azoknak kínáljuk, akik a márkához hűen a minőséget és a megbízhatóságot választják. Rendeljen bátran
BMW utángyártott, vagy gyári légrugót!
                                                  
Tovább